Dolar 27,1418
Euro 28,9323
Altın 1.681,16
BİST 8.039,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya 33°C
Açık
Malatya
33°C
Açık
Paz 33°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

Haber Paylaşımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi (Şire Pazarı) projesinde sona gelindiğini ve altyapının tamamlandığı alanlarda da asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor
17 Temmuz 2023 14:34
A+
A-
Haber Paylaşımı

DÜNYA KAYISI TİCARET MERKEZİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi (Şire Pazarı) projesinde sona gelindiğini ve altyapının tamamlandığı alanlarda da asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

7 tip modelden oluşan, satış dükkânlarının yanı sıra içerisinde konferans salonları, laboratuvarlar, simultane çeviri odaları, idari bina, toplantı ofisleri, emanet depoları, kayısı müzesi gibi sosyal anlamda da birçok bölümün yer aldığı, ülke ekonomisine ve Malatya’ya ciddi katma değer sağlayan kayısının değerini artıracak olan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde sona gelindi. 

Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde yapılan çalışmalar ve başlatılan yol asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, “Şehrimizin her noktasında, 13 ilçesinde ve bütün mahallelerinde olduğu gibi şehir merkezimizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolu, Güney Kuşak Yolu, Güldal Akşit Caddesi gibi birçok noktalarda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde de son yaklaştık. Açılma aşamasına gelindi. Burada da alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmaları başladı. İnşallah en yakın zamanda hem Dünya Ticaret Merkezi’mizin etrafındaki ana yollarının asfaltlanması hem de iç yolların ilgili firma tarafından asfaltlanması ve kaplama malzemelerinin tamamlanması sağlanacaktır. Bu çalışmaların kayıcısı esnafımıza ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

google.com, pub-5067719838845458, DIRECT, f08c47fec0942fa0